Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için bugün İzmir’de partisinin ilçe başkan adaylarını tanıttı. Erdoğan, “Şimdi 18’inci seçimimize, imtihanımıza hazırlanıyoruz. İnşallah milletimizin de desteğiyle. Millet olarak bu seçimi başarıyla tamamlayıp Türkiye yüzyılına yürüyüşümüzü hızlandıracağız.İzmir’in bu seçimlerde yıllardır kendisini ihmal edenlerin hesabını sandıkta soracağına ve tercihini gerçek belediyecilikten yana yapacağına yürekten inanıyorum. “

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda, 5 ilçede destekleyeceği Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti ve MHP’nin ilçe belediye başkan adaylarını yerelde açıkladı. İzmir’de 31 Mart 2024’te seçim yapılacak. 30 ilçe belediye başkanı adaylarını açıkladı. AK Parti, Aliağa’da Serkan Acar, Çeşme’de Esat Tanık, Dikili’de Sema Akıncı, Foça’da Taner Acar ve Tire’de Arif Demirkan’dan oluşan Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) adaylarını destekleyecek.

“İzmir’in de gerçek belediyeciliği seçeceğine inanıyorum.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İzmir’de bu sabah meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle öncelikle tüm İzmir halkına acil şifalar diliyorum. Amacımız aday tanıtım törenlerinin bir an önce tamamlanmasıdır. 31 Mart’ta tüm enerjimizi sandıkları havaya uçurmak için kullanacağız. Büyükşehir adaylarımız şehirlerimiz için geliştirdikleri vizyon projelere gönül verdiler. Duyurmaya başladılar. Belediyeden aldığımız hizmet projelerini 30 yıldır hayata geçirdik. Halkımızın yaşam standartlarını yükselterek bu güne kadar. Umarım 31 Mart’ta birçok şehir gibi İzmir de gerçek belediyeciliği tercih eder. Bugün açıklayacağımız ilçe belediye başkan adaylarımız da tamamen aynı. Sorumluluk alanları: “Başarıya ulaşacağından hiç şüphem yok. Türkiye’de şehirlerimizin yıllarını gösterişle, yalanla, algıyla, belediye başkanı olarak heba etme devri bitti. Milletimiz 31 Mart’ta şehirlerini ortak değerlerden yararlanma politikasıyla değil, çalışma ve hizmet politikasıyla yönetecek belediye başkanlarını seçecektir” dedi.

“Belediye başkanlarının sizin istediğiniz gibi çalışacağının garantisini bizzat biz veriyoruz.”

“Hükümet olarak şehirlerimizin hak ettiği atılımları yapabilmesi için 21 yıldır ülkemizi altyapıyla donattık” diyen Erdoğan, şöyle konuştu: “Vizyon ve gönül birliğiyle bu atılımları milletimizin sinerjisiyle hayata geçirdik. Hükümet ve yerel yönetim olarak artık diyoruz ki, Türkiye’nin 100’üncü belediye girişimini başta İzmir olmak üzere hiçbir şehrimize yaşatmayacağız.” Onu vizyonundan mahrum etmeyelim. Bunu sadece belediyeden beklemeyeceğiz. Öte yandan merkezi yönetim olarak bu milletin efendisi değil hizmetkarı olan kardeşiniz Erdoğan, milletimizin beklentilerini karşılayacak, ulaşımıyla ülkemize yakışacak belediyelerle geleceğin Türkiye’sine yürüyelim. , su, arıtma, çevre, yeşillik ve sosyal destek. Her durumda, her yerde, şehrinin hizmetinde, insanlığın yanında olacak Cumhurbaşkanı ve belediye başkanlarını sizlere sağlayabiliriz. Adaylarımız belediye başkanlığı koltuğunda oturan ama gözü, kalbi, aklı başka yerde olan kişiler gibi değildir ve olmayacaktır. AK Parti ve Cumhur İttifakından seçilecek belediye başkanlarının sizin istediğiniz şekilde çalışacaklarına inanıyoruz. Garantiyi bizzat biz veriyoruz” dedi.

“31 Mart’ta hepimize büyük sorumluluk düşüyor”

“31 Mart’ta hepimize büyük sorumluluk düşüyor” diyen Erdoğan, “Önümüzdeki günleri öyle değerlendireceğiz ki, kapısı çalınmayan, kalbi çalınmayan hiçbir insanımızı bırakmayacağız” dedi. Kazanıldı. Adaylarımızla, teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle gece gündüz sahada olacağız. Yaptıklarımızı anlatacağız. Bunları yaparken, “Maruz kalacağımız iftiraları da ortaya çıkaracağız. Türkiye’nin yüzyılın şehirlerine hazır mıyız? Kararlı mıyız? Kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Seçim gecesi Türkiye haritasını Cumhur İttifakının renklerine mi boyuyoruz?” diye konuştu.

“Şimdi 18. seçimimize, sınavımıza hazırlanıyoruz.”

Erdoğan, “Milletimizin huzuruna 17 kez çıktık. Çok şükür, her biri tarihi bir fırsat olan seçimlerin hepsinden birinci çıkmayı başardık. Şimdi imtihanımız olan 18’inci seçimimize hazırlanıyoruz. İnşallah” dedi. Milletimizin desteğiyle bu seçimi başarıyla tamamlayıp Türkiye’nin yüzyılına doğru yürüyüşümüzü hızlandıracağız.” “Buna hazır mıyız? İzmir’in bu seçimlerde yıllardır kendisini ihmal edenlerden hesap soracağına ve tercihini gerçek belediyecilikten yana yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.

“Bu şehre aşkla, tutkuyla, kararlılıkla hizmet eden herkes İzmirlidir.”

“İzmir’in bu süreçte bize vereceği desteği çok değerli görüyoruz” diyen Erdoğan, şöyle devam etti: “İzmir ve İzmir’le ilişkimize kimsenin girmesine izin vermedik, vermeyeceğiz. Bu şehre hizmet eden herkes birlikte hareket etsin.” sevgi, tutku ve kararlılık İzmirlidir. İzmir’e en büyük zararı verenler aksini söyleyenlerdir. Bu iddiayla ortalıkta dolaşıp iş ve hizmet yerine sömürü arayanların amacı aslında İzmir’in üzerini örtmektir. İzmirlilere, şehri ve içine daldıkları yolsuzlukları hiçe sayarak yaptıkları ihanet. İzmir Körfezi’nin durumu nedir? Kokudan geçebilir miyiz? Geçemeyiz. Bir varmış, bir olmadan önce. belediye başkanı Haliç İstanbul’da böyleydi. Çok şükür Haliç’i bu pislikten kurtardık. Şimdiki kişi göreve başladı. Göreve geldikten sonra Haliç eski haline dönmeye başladı. İlçelerin durumu İzmir’in mahalleleri, sokakları ortada. Bu güzel körfezi önce kokuşturduk, sonra kimyasallarla ilaçladık. “O kökü, o kokuyu bastırmaya çalışanların bu kente verecekleri hiçbir şey yoktur” dedi.

“İzmir Türkiye’nin güzellikleriyle buluşacak”

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi yerelde de İzmir’de hükümetimizi iktidara getirmek, İzmir’in AK belediyeye sahip olabilmesi için toplanıyoruz. aranızda büyüyen oğlunuz, kardeşiniz Hamza Dağ’ı havalimanından belediye başkanlığına taşımak.” Yıllar önce iş yaparken gördüğüm İzmir ile 20 yıl sonraki İzmir arasında devlet yatırımlarından başka bir yatırım görmek mümkün değil. Maalesef İzmir son 25 yılda belediye yatırımlarından, belediye hizmetlerinden ve genel hizmetlerden yararlanamadı. Umarım bu mümkün değildir. “Önümüzdeki dönemde belediye başkanımızı seçtiğimizde ve 30 ilçemizin 30’unda Cumhur İttifakı iktidara geldiğinde, inanıyorum ki İzmir artık Türkiye’yle ve Türkiye’nin güzellikleriyle buluşacak. 31 Mart’ta İzmir kucaklaşmaya hazır mı? Gençlerimizi AK Parti ile tanıştırmaya, gençlerimizi kucaklamaya hazır mısınız?” dedi.

“Tek kaygımız İzmir”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Tek derdimiz İzmir” dedi ve şöyle devam etti: “İzmir’e hak ettiği hizmetleri sunmak. Her alanda potansiyelini ortaya çıkarmak. İzmir markasını yeniden üst sıralara taşımak. Amacımız; İzmir’i sadece Ege’de değil, bölgede yapmak.” Bizi dünyanın incisi yapmaktır. 31 Mart’a kadar gece gündüz İzmirli hemşehrilerimize dertlerimizi, hayallerimizi, vizyonlarımızı anlatacağız. İzmir’in yüreğine, hemşehrilerimizin yüreklerine dokunacağız. Şehrimize hizmet için açık kapı bırakmayacağız. Bağımsızlığımızın meşalesini yakan Çaka ve Umur Bey’in hayali Mustafa Kemal, “Atatürk’ün kıymetli şehri Zübeyde Hanım’ın şehri İzmir’de yeni bir hikaye yazmak için var gücümüzle çaba göstereceğiz” dedi.

“1 Nisan sabahı itibarıyla İzmirli hemşehrilerim bir güne daha merhaba demek istiyor.”

Dağ, “1 Nisan sabahı itibarıyla İzmirli hemşerilerim bir güne daha merhaba demek istiyor. Trafik sıkıntısı bitti, altyapı ve üstyapı sorunları çözüldü, Ege’den Akdeniz’e uzanan bölge adeta cennet haline geldi. Kıyı turizminin kalbi, deniz ticaretinin merkezi, gerçek bir belediyecilik.” “Onun anlayışıyla daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir istiyor. İnşallah 31 Mart’tan sonra da bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

“Attığımız her olumlu adımda Sayın Cumhurbaşkanımızın arkamızda olduğunu bileceğiz.”

“Bu kardeşiniz, Sayın Cumhurbaşkanımızın İzmir konusundaki hassasiyetini en iyi bilenlerden biridir” diyen Dağ, şöyle devam etti: “Ne zaman İzmir’imizle ilgili bir konuyu kendisine iletsek, ‘Gerekeni yapalım’ derdi. İzmir’e dair sözlerimizde, projelerimizde, hayallerimizde bize güç veren, cesaret veren ve ilham veren de Sayın Cumhurbaşkanımızın İzmir’e olan sevgisi ve sevgisidir. 1 Nisan’dan sonra atacağımız her güzel adımda Sayın Cumhurbaşkanımızın arkamızda olduğunu bileceğiz. Bu kararlılıktan ilham alarak İzmir’imizi günün her saatinde, yılın her mevsiminde yaşayan bir insan olarak göreceğiz, “Şehre dönüştüreceğiz” dedi.

“Çözüm gönül belediyeciliğidir”

Fetret döneminin İzmir’de sona ereceğini söyleyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Bu şehrin halkına etkin bir şekilde hizmet etmek, sorunlarını çözmek bizim görevimiz. Çünkü biz varız” dedi. ; “Mekânın namusunu bil.” Mekin” “Bir şehri kutsal kılan şey; “Biz o şehrin sakinleriyiz” diyen atalarımızın torunlarıyız. Keyifli İzmir; Canım İzmir. İzmir nefestir. göğüslerimizde, gözlerimizde güneş. İzmir bizim memleketimizdir. Çaresiz değildir. Gönül belediyeciliği içinde tek çare yine dağında bir çiçek görmektir; su bizdedir. Sokakları dönse çöplük beyaza döner, çamurla sıvanmış denizi ise maviye döner.” “Formülümüz var. Bu harap, iğrenç yüz değişecekse eylem planımız var. AK Parti’nin hizmet yolunda, Cumhur İttifakı’nın hizmet ittifakı anlayışında Önderimiz Hamza Dağ’la birlikte İzmir’deki fetret dönemini sonlandıracağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tek tek sahneye çağırdığı ilçe belediye başkan adayları şöyle:

“Millet İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aliağa Belediye Başkanı Adayı Serkan Acar, Balçova Belediye Başkanı Adayı Erol Eroğlu, Bayındır Belediye Başkanı Adayı Uğur Demirezen, Bayraklı Belediye Başkanı Adayı Bilal Kırkpınar, Bergama Belediye Başkanı Adayı Dr. Sadık Doğruer, Beydağ Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Ay, Bornova Belediye Başkanı Aday Cevdet Çayır, Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, Cumhur İttifakından Çeşme Belediye Başkan Adayı, Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Esat Şahit, Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, Cumhur İttifakından Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı, Halkın İttifakından Foça Belediyesi Lider Adayı İttifak Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Tamer Acar, Gaziemir Belediye Başkanı Adayı Deniz Doğan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Adayı Gümüş Saime Bucaklıoğlu, Karabağlar Belediye Başkanı Adayı Mehmet Sadık Tunç, Karaburun Belediye Başkanı Adayı Eyüp Kaykaç, Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı İsmail Çiftçioğlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Adayı Galip Atar, Kınık Belediyesi Başkan Adayı Salih Mollahmet, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, Konak Belediyesi Başkan Adayı Ceyda Ayrılamış Çankırı, Menderes Belediyesi Başkan Adayı Sinan Akdeniz, Menemen Belediye Başkan Adayı Aydın Pehlivan, Narlıdere Belediyesi Başkan Adayı Murat Sarman, Ödemiş Belediyesi Başkan Adayı Ali Hadim, Seferihsar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın , Selçuk Belediyesi Başkan Adayı Zeynel Bakıcı, Cumhur İttifakından Milliyetçi Hareket Partisi’nden Tire Belediyesi Başkan Adayı Arif Demirkan, Torbalı Belediyesi Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar ve Urla Belediyesi Başkan Adayı Tarkan Bakırlı. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler